Alumínium szerkezetek

A PORTÁLHÁZ Kft. alumínium szerkezeteket gyártó részlege nagy tapasztalatokkal rendelkezik alumínium profilrendszerekből készülő szerkezetek előállításában és beépítésében. Az általunk gyártott termékek a legkorszerűbb alumínium rendszerekből készülnek, megfelelnek az európai és magyarországi szabványok kritériumainak és rendelkeznek a szükséges minősítésekkel.

A PORTÁLHÁZ Kft. modern alumínium rendszerek felhasználásával saját termékfejlesztés útján biztonsági szerkezeteket is gyárt, amelyekre MABISZ minősítéssel rendelkezik. Ezen termékek széleskörű felhasználása lehetséges bankbiztonsági szerkezetek, üzletportálok, bejárati portálok, irodaházak belső tereinek elválasztó szerkezetei, belső és külső üvegfalak formájában.

Az eddig kidolgozott technológiáknak köszönhetően faburkolatú, íves kivitelű vagy különleges felületkezeléssel ellátott alumínium szerkezeteket is gyártunk, amelyek esztétikai megjelenését különleges egyedi formatervezésű tolópajzsokkal, egyedi burkolati megoldásokkal tehetünk a mai kornak megfelelő, építészek, belsőépítészek, designerek által megálmodott, trendekhez illő épületelemekké. Egy-egy szín, burkolat, néhány apró részlet jelentősen változtathatja meg az egyébként letisztult, egyszerű formákat.

<< vissza

© 2011 PORTÁLHÁZ Kft.